Meer over Albrix, wie zijn wij?

Bij Albrix kan je rekenen op een persoonlijk contact. Door onze uitgebreide kennis en ervaring
begeleiden we je graag in de bouw van uw droomwoning en nieuwe thuis.

Bouwonderneming Albrix is als aannemer en bouwpromotor gespecialiseerd in de nieuwbouw en renovatie van appartementen, villa’s, woningen, kantoren en openbare gebouwen. U kan op ons rekenen bij het bouwen van uw project, van A tot Z. Dit voor gesloten ruwbouw, ruwbouw met afwerking tot totaalprojecten. Bij Albrix kiezen we voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid. Samen met de klant zorgen we voor een duidelijke aanpak waardoor we elk project, groot of klein, met de grootste zorg kunnen opleveren. Ons team, onder leiding van Marijn Theunynck en Nicolas Vanden Bussche, is samengesteld door vakbekwame arbeiders.

Marijn Theunynck

– Bestuurder

Marijn Theunynck heeft al van kleins af aan een baksteen in de maag. Een studie als Master Bouwkunde was een logische beslissing. Na de jaren lange ervaring als ingenieur werd de passie naar de bouw en ontwikkeling alleen maar groter. Marijn zorgt voor het realiseren van nieuwe ontwikkelingen, klantenbegeleiding en boekhouding. Een persoonlijke aanpak met aandacht voor de wensen van de klant staat centraal.

Nicolas Vanden Bussche kreeg de liefde voor bouw al met de paplepel ingegeven. Tijdens zijn opleiding als Bachelor Bouwkunde is zijn kennis in de bouw enkel maar gegroeid. Na enkele jaren ervaring als werfleider is het tijd gekomen voor het ondernemerschap. Nicolas is het aanspreekpunt voor de bouw van uw project. Hij zorgt voor een uitgebreide correcte planning zodat iedereen optimaal en efficiënt zijn werk kan doen en de bestellingen op het juiste moment aankomen op het depot of de werf. Zo zorgt hij voor een vlekkeloze coördinatie op de werf.

Nicolas Vanden Bussche

– Bestuurder